Den perfekta presenten!

Att köpa ett presentkort är ett både smart och smidigt sätt att ge bort en present - speciellt när du kanske är osäker på vad du ska köpa eller i vilken butik du ska handla. Presentkort fungerar även utmärkt som en akut gåva, kom du precis på att någon du känner fyller år idag? Kanske glömt bort Alla hjärtans dag? Ronneby Handels presentkort gäller 1 år fr o m utfärdat datum och går att lösa in i de flesta butiker som är medlemmar i vår förening. Presentkorten säljs hos ICA Maxi.

 

För att stötta handeln i Ronneby och i väntan på de nya digitala presentkorten, har Ronneby handelsförening tagit fram ett parti tillfälliga presentkort. De har valören 100kr och gäller endast fram till 31 maj. De gäller för närvarande i alla medlemsföretag förutom i Brunnsparksbutiken, Lindex och Studio4nio. 

 

De tillfälliga presentkorten finns även att köpa på Maxi. Är man intresserad av att köpa en större mängd presentkort kontaktar man ordföranden Lotta Emanuelsson på styrelsen@ronnebyhandel.com.

 

Under våren 2020 kommer Ronneby handel och intresseförening att införa digitala presentkort. 

 

Företag?
Det går utmärkt att beställa större mängder presentkort till avtackningar eller andra personalgåvor. Vi både paketerar och fakturerar gärna och du kan betala med kort hos alla våra återförsäljare.  Maila till info@ronnebyhandel.com för beställningar och mer information.


Ronneby Handel- och Intresseförening